Двама братя се опитаха да подкупят полицаи в Русе

0
Мъжете дали 200 лева на служителите на МВР
Мъжете дали 200 лева на служителите на МВР

Мъжете дали 200 лева на служителите на МВР 

Разследване за подкуп е започнато срещу двама мъже, подхвърлили пари на униформени служители при полицейска проверка на пътя.

На 21 юни около 02:30 часа екип на пътна полиция, изпълняващ служебни задължения по организация на движението и пътен контрол по булевард "Тутракан" в Русе, е предприел извършване на проверка на лек автомобил с марка „Опел“ с немски регистрационни табели, с двама мъже в него. Това е станало в района между двете кръгови движения, съобщиха от МВР - Русе.

В колата са установени двама братя от добричко село на възраст 27 и 29 години. По време на проверка на документите им и тези на автомобила, мъжете дали на служителите, на няколко пъти, четири банкноти от по 50 лева - общо 200 лева, за да не изпълнят задълженията си по служба - да приключат проверка за установяване и разкриване на административно нарушение или престъпление.

Полицейският екип веднага е информирал за случилото се в дежурната част на областната дирекция и на място е изпратена дежурна оперативна група за оглед и документиране на случая. В резултат по описа на Второ РУ са образувани две бързи производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари