Домашно куче нахапа по главата и тялото 7-годишно дете

0
Инцидентът е станал в петък, в двора на имота, в който живее пострадалото дете
Инцидентът е станал в петък, в двора на имота, в който живее пострадалото дете

Домашно куче е нахапало 7- годишно дете в пазарджишкото село Варвара, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик

Инцидентът е станал в петък, в двора на имота, в който живее пострадалото дете.

Според първоначално събраната информация семейството на 7-годишното момченце и собственика на кучето били съседи. По неустановени причини домашният любимец на съседа успял да се промъкне в двора, където играело детето. Там също имало домашно отглеждано куче и двете животни започнали взаимно да се нападат, уточнява  dir.bg

Детето, коeто станало неволен свидетел на случващото се, направило опит да ги разтърве. Тогава съседското куче се нахвърлило върху него, като го наранило в областта на главата и тялото. Друг съсед забелязал случващото се и веднага се притекъл на помощ. След като успял да изгони кучето, мъжът закарал с автомобила си пострадалото момченце до местния филиал на "Спешна помощ".

От там то било транспортирано в МБАЛ-Пазарджик, където нараняванията били обработени и след това е приведено в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, без опасност за живота.

Полицейските служители са установили, че собственик на агресивното куче е 58-годишен жител на село Варвара. Образувана е преписка, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари