Почина жената, приета след побой от мъжа си в сливенската болница

0
Съпругът вече е привлечен като обвиняем, макар до момента да не е направил самопризнания
Съпругът вече е привлечен като обвиняем, макар до момента да не е направил самопризнания

Жената, която беше настанена с опасност за живота в сливенската болница след случай на домашно насилие, е починала

Това съобщи bTV. Съпругът ѝ е задържан от полицията.

Мъжът на този етап не е направил самопризнания и тепърва ще се изясняват мотивите за извършеното престъпление. Той вече е привлечен като обвиняем. За убийството на жената е предвидено наказание от 10 до 20 години затвор.

Имало ли е данни за агресия в семейството?

53-годишната Нефизе и съпругът ѝ Мустафа живеят сами в края на селото. Кметът на Ябланово, който отказа да застане пред камерата ни, твърди, че мъжът пиел системно и в такива моменти ставал неадекватен.

Вечерта на 9 януари се прибрал пиян и пребил жена си. Според кмета тя е удряна с дърво, според Прокуратурата - все още се изяснява как е извършен побоя. В селото мълчат за случилото се.

Казват, че не знаят какво се е случвало в семейството. Други твърдят, че жената е паднала сама.

От телевизията се се свързали по телефона със сина на пострадалата жена, който казва, че не знае нищо за живота на родителите си, защото скоро се върнал от чужбина. Халил Кьобашев казва, че не знае родителите му да са имали проблеми.

Според Прокуратурата извършителят е криминално проявен. Той е безработен и се издържал като търси с кучета трюфели в гората. След трагедията къщата е заключена заедно с кучетата, други са вън на улицата, а докато снимаме идва непознат мъж да направи забележка да не снимаме къщата.

Според полицията в Сливен сигнали за домашно насилие до момента не са подавани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари