Дневен хороскоп за 23 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят носи силен енергиен заряд

Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Излишната активност е безполезен разход на сили. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали.

Луната е на празен ход от 11:25 ч до 15:30 ч, време, в което не се препоръчва да предприемате нищо важно.  

Овен

Не се тревожете толкова. Ще бъдете навреме навсякъде, въпреки че това изглежда малко вероятно засега. Вашата интуиция ще ви подскаже на кои въпроси да дадете приоритет. Ако днес попаднете на нещо интересно, тогава самият успех чука на вратата ви.

Телец

Можете и трябва да правите всичко, което е важно за вас и за което сте се подготвяли достатъчно дълго. Премахнете съмненията и емоциите. Не очаквайте помощ от никого и не я предлагайте сами. Имате достатъчно собствени грижи.

Близнаци 

Внимавайте да не се забърквате в конфликти, в които няма да има победители. От вас се очаква да бъдете честни и отговорни в работата. Големите трудности вече са в миналото. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Близък приятел или колега ще ви даде много добър съвет, вслушайте се.

Рак 

Едва ли ще успеете да овладеете нетърпението си и може да имате проблеми с него. Не се месете в делата на другите. Опитът ви да помогнете може да бъде разбран като недоверие. Единственото нещо, за което трябва да се погрижите, са личните ви проблеми.

Лъв 

Неочаквано събитие ще ви накара да погледнете на много неща с напълно различни очи, така че изведнъж ще станете много по-разбиращи и толерантни към другите хора. Не се страхувайте и не се срамувайте от внезапно избухнали емоции. Те ще пречистят сърцето и ще успокоят душата.

Дева 

Спазвайте традициите и неписаните правила. Импровизацията и безпорядъкът са най-големите ви врагове днес. Не задушавайте инициативата на близки или колеги, но и сами не търсете нови пътища.

Везни 

Планирайте деня си по-разумно! Вероятно ще отделите твърде много време и енергия за работа, която не си струва усилията. Личният живот за съжаление, ще бъде доста сложен и нервен. Опитайте се да отложите всички важни решения за друг ден.

Скорпион

Можете да се смятате за деца на късмета, защото дори не осъзнавате какви тайни капани и препятствия сте успели да избегнете. Ще бъдете склонни да флиртувате, или може би дори да започнете нова любовна афера.

Стрелец

Днес можете да обсъждате важни въпроси, но обезателно избягвайте конфликти и спорове. Може би ще чуете някаква критика или забележка по ваш адрес, но не си струва да обръщате внимание на това.

Козирог

Предпочитате сами да си вършите работата, без да получавате помощ отстрани. Не вярвайте на обещанията, които ще чуете - това са просто празни думи. Конфликтите едва ли ще бъдат избегнати на работа или у дома.

Водолей

Бъдете активни, но не натрапчиви. Необходимите хора сами ще ви намерят, не е нужно да се оглеждате, за да не пропуснете възможността. Можете да дадете съвети, когато бъдете попитани, но в противен случай не се намесвайте в чуждите дела.

Риби 

Това, което се очаква от вас, наистина имате потенциал да постигнете. Не е нужно да търсите съвети, за да можете спокойно да приемете предизвикателството, което имате. Не отлагайте, защото това, което е лесно да се направи днес, може да не е възможно утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари