Дневен хороскоп за 23 февруари 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя използвайте влиянието на емоциите и чувствата в живота ви, за да проведете един откровен разговор, по въпроси които са важни за вас и за вашия личен комфорт.

Днес няма да сте много активни физически, но ако имате конкретни ангажименти за изпълнение, вложете цялото си усърдие и не претупвайте нещата. В неделя може да се окаже че напразно планирате покупка на подарък или други действия свързани с важно събитие в живота на приятел. Възникването на нови обстоятелства ще променят тази ситуация. В неделя ще имате финансови отношения или разговори с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Днес може да имате контакти с момиче или с млада жена, която ще пътува през този ден, или която живее на някакво разстояние от вас. Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване по семейни причини.

Изненадата днес може да бъде свързана с вашия любовен живот и да има връзка, както с едно неочаквано запознанство, така и с едно ново развитие на вече създадено такова. 

Овен

Представителите на вашия знак се характеризират с прекомерна емоционалност. Днес звездите ви съветват да не забравяте да отделите време за себе си, за собствените си интереси и духовното си развитие.

Телец

Спокоен и благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми и трудности. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Ще почувствате емоционален и творчески подем.

Близнаци

Бъдете активни, но не прекалявайте. Обективността ви ще помогне много и ще повиши вашия авторитет в очите на другите. Ще се радвате да споделите свежи идеи и новини с близките си или с приятели.

Рак

Въздържайте са да отправяте претенции към хората около вас. Решавайте всички въпроси по мирен път. Днес се усмихвайте по-често и подкрепяйте с благи думи близките си. Всичко зависи от вас, а звездите ще ви подкрепят. Ще се почувствате превъзходно.

Лъв

Денят може да донесе изненади, но изобщо нямате нищо против, напротив, одобрявате разнообразието и приключенията.  В къщи искате топла, уютна атмосфера, спокойствие и емоционален контакт с близките. 

Дева 

Възможни са неочаквани промени в плановете. Най-вероятно няма да изпълнявате ежедневните си задължения, а може да преминете към нещо неочаквано. Бъдете дипломатични и не влизайте в конфликти.

Везни 

Много сте емоционални и променливи в желанията. Слушайте думите на другите хора - това ще ви помогне значително и може да намерите правилното решение на проблем, който отдавна ви преследва.

Скорпион

Луната променя вашите приоритети, решавате да отделите време за грижи за къщата, домакинство и овладяване на нови кулинарни умения. Бъдете активни, но не прекалявайте. Намерете време и за почивка.

Стрелец 

Вероятно е в последния момент да промените мнението си или да се откажете от нещо. Добър ден за срещи, нови запознанства или комуникация с тези, които са ви скъпи и интересни за вас. 

Козирог

Бъдете активни, но избягвайте бързането - днес лесно можете да преодолеете всички трудности, ако проявите характер и наблюдателност. Старайте се да не пропускайте своя добър шанс.

Водолей

Благоприятен ден не само за работа, но и за релакс и забавление. Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Съгласувайте идеите си с желанията на близките ви хора.

Риби

Луната във вашия знак ви прави очарователни, но също така ви дава емоционалност и нестабилност, до степен, че ще имате затруднения при вземането на решения по ежедневните проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари