Дневен хороскоп за 20 септември 2017

1
Вижте дневния хороскоп за всички зодии
Вижте дневния хороскоп за всички зодии

Утре всичко тръгва по вода. Оживление има и в интимния живот.

Отношенията с родителите, децата и с непосредствено заобикалящите Ви излизат на преден план. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Ден със силна енергия изпълен с различни възможности за развитие за вас. Утре ще се стараете да сте стабилни и плавно ще се носите по течението.

Овен

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Вероятни са изневери. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас.

Телец

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Сведете до минимум своите задължения. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Утре е ден за пътувание и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Близнаци

Избягвайте рискови операции с пари. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Очертава се настроението Ви да бъде променливо. Стремите се към много, но за да го постигнете ще трябва да отиграете правилно всяка една ситуация. Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им.

Рак

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща. Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

Лъв

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Ново начало и нов начин на мислене.

Дева

Не се препоръчва работа в екип. Бъдете оптимисти. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано - имате още време. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате.

Везни

Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания.

Скорпион

Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Маските падат. Сряда е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си.

Стрелец

Находчивите Ви хрумвания ще Ви донесат успех днес. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. Вълнуващ и интересен ден.

Козирог

Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет.

Водолей

Доверявайте се повече на интуицията си. Успехът на Водолеите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Риби

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Не си създавайте врагове. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Ако се появи някакъв проблем,то би може да бъде породен от нежеланието Ви да си сътрудничите с хората. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари