Дневен хороскоп за 17 юни 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще сте подвластни на различни емоционални състояния предизвикани от събития в дома или на работното ви място

Младите жени ще имат реален шанс да постигнат важен успех, да преживеят радост или да получат успокоение относно сериозен проблем. Това ще бъде благоприятен ден за изчистване на неприятности в любовните ви отношения, но вложете в емоциите си повече позитивизъм, а не всяка цена да търсите надмощие над партньора си. Денят вещае раждане на момче или важно събитие свързано с момче, с младеж.

Във финансов план сряда може да бъде успешен ден за вас, особено ако във днешните ви финансови дела има намеса на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. В негативен план денят носи опасност от аморални прояви и контакти с вулгарни хора. 

Овен

Днес не се отпускайте твърде много. Денят ще бъде малко сложен и двойствен за вас. Мобилизирайте всичките си сили за справяне със задачите. Необходимо е да проявите повече разум и воля.

Телец 

Днес късметът ще е променлива величина. Може да нямате кой знае какви постижения, но въпреки това сте под особена закрила. Някои ваши надежди пак няма да се оправдаят за съжаление и отново ще останат като блян.

Близнаци

С някои хора трудно ще намирате общ език днес и трудно ще стигнете до споразумение. На първо време имате да разрешавате важен личен проблем и не трябва дълго да го отлагате. Пазете се от инциденти.

Рак

За своите проблеми трябва основно вие сами да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ. Никой няма да ви даде правилния съвет, въпреки доброто желание.

Лъв 

Преди да започнете каквото и да е, проверете първо силата и посоката на вятъра. Може да ви отнесе не съвсем, където трябва. Нараства природното ви обаяние и магнетично излъчване и ще създавате добро впечатление у околните.

Дева

Постарайте се да сложите мислите си в ред. Спокойно се влейте в ежедневния поток. Запазвайте хладнокръвие във всяка ситуация, защото за вас денят може да се окаже напрегнат още от сутринта.

Везни 

Работата в днешния ден изисква изключителното ви внимание. Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален ритъм на работа. Да се избягват натоварванията във всякаква форма.

Скорпион

Противоположният пол близо до вашата особа ще усети засилените ви сексуални вибрации. Не бъдете припрени в действията си, но можете да поемете някои инициативи. Добър ден за практическа работа.

Стрелец

Намалете леко темпото, с което се движите. Активирайте вашето умение бързо да се ориентирате в ситуацията и я обърнете в своя полза. Може да се окажете крачка напред пред вашите конкуренти, стига да съумеете да използвате тази преднина.

Козирог

Работата и претенциите на околните ще ви дойдат в повече и това ще ви изнервя и изморява. Не приемайте нови делови предложения, тъй като в последствие ще се разбере, че не са толкова изгодни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Водолей 

Проявявайте хитрост и дипломация и не влизайте в открити спорове днес. Сдържайте желанието си да поставите другите на мястото им. Не се доверявайте сляпо на всички и това, което чувате не го вземайте за чиста монета.

Риби 

Личните дела и собствените желания са на първо място в сърцето ви. Въздържайте се от поверителни разговори и излишна показност на добрина. Най-добрата тактика е да се държите естествено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари