Дневен хороскоп за 13 декември 2021

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В понеделник ще бъдете по-активни в следене на днешните новини или развоя на различни събития, които ви интересуват в личен, семеен, професионален или обществен план.

Като цяло тенденцията за утрешните събития е благоприятна, вероятно донякъде и под влиянието на предстоящите празници.

Някои от вас ще се зарадват на парични постъпления, но за други утре и цялата седмица ще изиска едно по-внимателно боравене с личните или семейни финанси. Утре избягвайте да търсите истината около някакви клюки или злонамерени действия на други хора. Няма да получите извинение, по-скоро ще ви се отвърне с гневна реакция или неприятен конфликт. Кой ще остане накрая разочароване или наранен? Най-вероятно това ще бъдете вие...

Момичетата и младите жени ще се ангажират с някаква задача или дейност, която носи успех важен за личното ви бъдеще или кариера.

Овен

Понеделник е успешен ден за Овните. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Бъдете активни в спорта. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Телец

В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Близнаци

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Важен ден за печалба. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Рак

Понеделник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре проведете консултации.

Дева

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре е ден за домашни дела. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете борбени.

Стрелец

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Избягвайте рискови операции с пари. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Козирог

Понеделник не е еднозначен ден за Козирозите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не прекалявайте с похапването. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Успехът на Водолеите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Бъдете внимателни в избора на партньори. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари