Дневен хороскоп за 13 декември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Във вторник някои събития или новини могат да ви накарат да се почувствате тъжни, отегчени или самотни

Днес затрудненията при споделянето на емоциите ви могат да доведат до дистанция или охлаждане на отношенията. Приемането и предпазването от това потискащо влияние ще ви помогне да избегнете неприятни дългосрочни последици като раздяла просто поради лошото ви настроение. Този ден определено не е подходящо време за общуване, тъй като другите хора могат да ви намерят студени или дистанцирани. Възможно е да имате един по-негативен поглед върху нещата от живота и това ще ви накара да виждате най-лошото в другите хора или ситуации.

Днес ще трябва да поработите повече върху себе си, за да избегнете тези негативни чувства, проявяващи се като депресия, загуба или разочарование. Тези настроения, а понякога и неадекватните ви действия могат да засегнат предимно отношенията ви с жени. Днес може да се почувствате излишно обременени или виновни за отговорностите или задълженията, които имате за някой много по-възрастен или по-млад от вас, като дете или внук, родител или баба и дядо.

Днес няма да сте забавни и приятни за общуване, така че по-добре ще бъде да прекарате по-голяма част от деня в самота и да приемете факта, че периодичната меланхолия е естествена част от живота.

Овен

Днес не предприемайте никакви рисковани действия – това би могло да доведе до финансови загуби. Ако трябва да взимате решение, обмислете ситуацията внимателно – така ще си спестите главоболията в бъдеще и няма да се налага да поправяте грешки.

Телец

Днес вниманието ви ще бъде насочено към работата и служебните взаимоотношения. Ако очаквате отговор по служебен въпрос или има нужда някаква ситуация да бъде изяснена, днес това би могло да се случи. Преговорите по делови въпроси ще бъдат успешни – ще водите активна комуникация и има шанс да постигнете договореност.

Близнаци

Каквото и да правите днес, ще изпъквате пред останалите – може да е с външния си вид, със социалните си умения или с някаква друга дарба. Ще имате поводи да общувате с приятели, а също така са възможни и запознанства.

Рак

Днес не отказвайте покана за събиране: възможно е да се запознаете с интересни хора или най-малкото – да се заредите с позитивни емоции. Мислите ви ще бъдат заети с работа и най-вече с някакъв служебен ангажимент, чието изпълнение не търпи отлагане.

Лъв

Днес ще проявявате склонност да споделяте това, което мислите и чувствате. Искреността ви може да не се хареса на някого, но това едва ли ще ви спре. Може би ще трябва да осмислите някаква нова информация или да осъзнаете това, до което сте достигнали в разсъжденията си.

Дева

Днес разговорите, които ще водите, ще бъдат доста интересни и нищо чудно да ви разкрият някаква неизвестна за вас информация. Не интриганствайте зад гърба на колега – много бързо ще ви разкрият.

Везни

Днес има вероятност да се изправите пред трудност в личните си взаимоотношения. Независимо дали става дума за явен конфликт с някого или за някаква ваша дилема, не подхождайте с лека ръка към случващото се – обърнете му внимание и изразете позицията си.

Скорпион

Днес има вероятност отношенията ви с колега или с работодател да станат по-обтегнати. Не бързайте да се настройвате негативно или да се обиждате – истината има поне две страни и вероятно другият човек има основание да постъпва по определен начин.

Стрелец

Днес всекидневието ви ще бъде доста забързано, така че има вероятност да свършите доста неща, но по-добре не си правете стриктни планове, тъй като ще възникнат доста непредвидени обстоятелства. Може например да сте си решили нещо, но някоя среща да се проточи по-дълго от предвиденото и в крайна сметка да не ви стигне времето.

Козирог

Днес е възможно да се изправите пред някои предизвикателства, например такива, които са свързани с пари. Това обаче не бива да ви притеснява, защото точно сега, стига да искате, може да преодолеете пречките и в крайна сметка нещата да се наредят.

Водолей

Днес не отлагайте важни разговори и преговори, защото в бъдеще условията няма да бъдат така добри. Има вероятност да получите добра вест или интересна информация, която ще обмисляте в следващите дни. При общуването си с хората ще бъдете по-директни от обикновено.

Риби

Днес вниманието на много от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Ще успеете да постигнете напредък и събитията ще се развият благоприятно за вас, тъй като ще имате нужната ви подкрепа. Но не трябва да бездействате, а следва да сте активни. Ако положите усилия и свършите своята част от работата, ще бъдете възнаградени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари