Диализата ме убива малко по малко!

0
Моля, помогнете ми да бъда до семейството си, да съм пълноценен баща, за да мога да подкрепя и да помогна на дъщеричката си
Моля, помогнете ми да бъда до семейството си, да съм пълноценен баща, за да мога да подкрепя и да помогна на дъщеричката си

Молим ви добри хора, да се обединим и да спасим още един човешки живот!

Благодарение на Вас до момента имаме събрани 3 000 лева, но още сме много далеч от целта! Вярваме, че с вашата подкрепа и помощ ще успеем да помогнем на Христо възможно най-скоро да му бъде извършена бъбречната трансплантация, за която са необходими 25 000 евро!

Ето и какво споделя Христо: Здравейте добри хора, казвам се Христо и съм на 40 години. Страдам от хронична бъбречна недостатъчност от 2015 година.

През тези години бях подложен на многократни курсове на лечение, но без успех . В края на 2019 бъбреците ми отказаха напълно да функционират и се наложи да се подложа на болезнените процедури хемодиализа , която малко по малко увреждат органите ми. Сега през ден съм свързан към апарата,даващ ми живот.

Единствения шанс за мен е трансплантация на бъбрек в чужбина, но сумата от 25 000 евро и съпътстващи разходи е голяма и непосилна за мен.

Моля помогнете ми да бъда до семейството си, да съм пълноценен баща, за да мога да подкрепя и да помогна на дъщеричката си, която е на 5 годинки и от бебе се бори за да може нормално да ходи.

Помогнете ми да бъда жив за да съм нейната опора в предстоящите и операции. Да се усмихваме и играем заедно.

Диализата ме убива малко по малко!

Моля, помогнете ми!!!

Нуждая се СПЕШНО от вашата подкрепа, за да ми бъде извършена трансплантация на бъбрек ! Моля ви, споделете и помогнете!

Благодаря Ви от все сърце!

Молим ви, протегнете ръка на Христо, за да живее, да бъде със своята малка дъщеря и да я подкрепя в предстоящите ѝ операции! Нека не лишаваме едно дете от бащината обич и да могат заедно да се усмихват, играят и радват на живота!

Молим ви, споделяйте поста за да стигне до повече добри хора и който има възможност нека помогне! Всеки един лев е от огромно значение!

Благодарим Ви!

Начините, по които можете да ми помогнете са:

Дарителска сметка:

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401

BIC: BPBIBGSF

Христо Трендафилов

Или чрез платформата HelpKarma

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари