Десислава Трифонова: ДАНС е сезирала прокуратурата за "Джемкорп"

1
За действието на ДАНС съобщи във Фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Десислава Трифонова
За действието на ДАНС съобщи във Фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Десислава Трифонова Снимка: Facebook

За действието на ДАНС съобщи във Фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Десислава Трифонова

"ДАНС е сезирала прокуратурата за Джемкорп, а САЩ санкционираха с "Магнитски" един от основните инвеститори при създаването на "Джемкорп" - Сергей Адониев!

Опитът на Продължаваме промяната да подари цялата ни енергетика на руснаците, с което заплашиха съществуването ни като държава, с договора с Джемкорп, вече е даден на прокуратурата.

На база на събраните доказателства и материали, ДАНС е сезирала Върховна касационна прокуратура.

Напомням, че Кирил Петков въпреки доклада на ДАНС за заплахата за националната ни сигурност, кри този доклад 3 месеца в чекмеджето си и НЕ ПРЕДПРИЕ действия по прекратяването на договора.

Продължаваме промяната излъгаха, че са прекратили меморандума, очаквайки да се върнат на власт.

С подписването на договора са нарушени Конституцията, УП на Министерския съвет и правилата на Министерство на енергетиката И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ националните ни интереси.

Изисквани са документи с чувствителна за държавата ни информация и е започнало планиране изпълнението на конкретни енергийни проекти.

Последните данни от ДАНС, изнесени във временната комисия, показаха ясните обвързаности с руски интереси."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    НОСТРА - дам- УС -ус
    НАшият сексманиак, дали е Оооо пънал и тази, без жена му в Русе да знае? Евачът на хилядолетието на града. Бенчо Бенчев бе, оня дето изкупи ливадите на селото заради новата си жена, някаква СЕКС ЕКО в ЛОЖКА. Говори се за чудесните свирки които правила от ЖИВО дърво,........ооооо рехово. Ама само в кабинетите на началниците.
  • 4
    3
    Петьо Петков
    Едно инфантилно герберско кюфте............
  • 9
    2
    Нагла
    Тая нагла ботуксирана калинка да вземе да се скрие в зайчарника, че тя като шеф на Агенцията за чужди инвестиции, в продължение на 3 години, не е докарала нито един инвеститор. Даже се беше оказало, че и на работа не ходи. Реално тя трябва да връща пари. В частния бизнес тая некадърници, щеше да е изхвърчала на 3 месец.
  • 7
    1
    Като гледам...
    Като гледам устните на тази - истинска проститутка, може би малко по-скъпа... Но те от ГЕРБ са такива - или прости пу... или скъпи проститутки...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари