Депутатите ще обсъдят щурма на НС, пенсиите и цените на тока

0
Ще изслушат министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков
Ще изслушат министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков Снимка: БГНЕС

Ще изслушат министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков

След вчерашния опит за щурм на парламента, днес депутатите се събират за редовното си заседание. Очаква се напрежението по време на вчерашния протест да бъде основна тема на дискусиите в пленарната зала.

Предвидено е и изслушване на министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков за преизчисляването на пенсиите и причините, довели до ощетяването на над 1 млн. пенсионери, информира Bulgaria On Air.

Очаква се да бъде разгледан и законопроект за въвеждането на компенсаторен механизъм за небитовите крайни потребители на електроенергийния пазар.

Предложението е държавата да поеме до 75 от разликата между прогнозната пазарна цена на тока, определена с решение на КЕВР от 1 юли миналата година, и средномесечната цена на пазара на платформата на българската независима енергийна борса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари