Костадин Костадинов: Депутатите не са кучета на каишка, за да бъдат привиквани от Пеевски във всеки един момент!

0
"Възраждане" няма да присъства в пленарната зала в петък, отсече лидерът на партията
"Възраждане" няма да присъства в пленарната зала в петък, отсече лидерът на партията Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

"Възраждане" няма да присъства в пленарната зала в петък, отсече лидерът на партията

"Днес стана ясно, че Народното събрание ще заседава в петък, за да отмени ветото на Закона на енергетиката, което наложи президентът. Парламентарната група на "Възраждане" няма да присъства в пленарната зала в петък. Българските народни представители не са кучета на каишка, за да бъдат привиквани от Пеевски във всеки момент, който му хрумне.

Призоваваме ПП-ДБ, БСП и ИТН да постъпят по същия начин, веднъж, за да провалят плановете на ГЕРБ и ДПС, и втори път, за да докажат, че не са безгласни букви, привиквани от Пеевски, когато той си реши. Нека да опровергаят този факт като не стъпят в пленарна зала в петък.", каза Костадин Костадинов като коментар по темата, съобщиха от партията.

От "Възраждане" припомнят, че мотивите на президента за ветото му изцяло повтарят доводите на политическата организация при дебатите около приемането на закона за енергетиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    До 2
    Ти с за Сибир бе, червено говедо !
  • 1
    3
    русенец
    А задачата на депутатите не е ли именно да са в Парламента и да гласуват закони. Има толкова много закони, които спешно трябва да се гласуват, а нашите депутати са пак във ваканция защото 20-30 от тях ще играят и на пистата за кметове. Защо тези 20 - 30 от тях не излязоха в неплатен отпуск. Съгласно член 161 от Изборния кодекс кандидат кметовете са ДЛЪЖНИ да излязат в неплатен отпуск или в платен отпуск. Само и единствено КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ, а не 240 народни представители. Или нещо партиите нямат хора, та стигнаха да депутатите си. Явно скамейките им са доста къси. Така, че естествено е да бъдат в Народното събрание и да гласуват. Без да адвокатствам на Пеевски, ДПС или на ГЕРБ, но това е положението. Така не са равнопоставени, значи кандидат кметовете - депутати - си получават заплатата, а всички други са длъжни да излязат в отпуск, вкл. и неплатен отпуск. БЕЗСРАМИЕ
  • 2
    2
    До долния:
    Като гледам, на майка ти добре са ѝ дошли тия сто кура в минетчийската уста!
  • -4
    1
    Пенчо ама Кубадински
    На тоя черния патладжан и сто кура са му малко в гнусната мангалска уста
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари