Ден на отворените врати в Локомотивния завод в Русе

5
Всички желаещи могат да заповядат
Всички желаещи могат да заповядат

Ден на отворените врати в Локомотивния завод „Експрес Сервиз“ в Русе

Всички желаещи са поканени сутринта на 9 юли (събота) да дойдат на зелените релси пред цех „Ремонтен“ на завода.

Ще представим изцяло модернизиран локомотив серия 52, всеки ще има възможност да направи тестово каране, ще включим в празника и последния ни акумулаторен локомотив ES3000 с дистанционно управление. За разлика от събитието през март с теснолинейния локомотив, сега ще имаме възможността да разходим двата локомотива по красивите ни зелени релси.

Ще бъде особено весело за децата, които ще могат да управляват истински локомотив, както и да контролират локомотив с радио дистанционно управление.

Всеки ще може да се запознае отблизо с идеите ни за модернизация и декарбонизация на ЖП транспорта.

Ние сме екологични – единствените емисии в атмосферата ще бъдат от скарата, с която ще почерпим гостите.

Каним всички да видят чистите ни и ефективни локомотиви, да разгледат завода, да видят как ремонтираме и произвеждаме нови локомотиви. Достъпът ще бъде свободен.

Каним всички жители на Русе и провинцията, всички приятели на ЖП транспорта и всички, заинтересовани от модернизацията и просперитета на България.

Каним също и чиновниците от ИА „Железопътна Администрация“, за да кажат пред хората какви са обструкциите им по отношение на модерния, екологичен и ефективен ЖП транспорт“, съобщават от завода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    skli
    Само, че не пишете къде се намира?! Отново безполезна статия...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари