Чаша кафе донесе близо 60 000 долара на електротехник в САЩ

2
49-годишният мъж влязъл в магазин да си купи кафе, но между другото изтъркал и един лотариен билет
49-годишният мъж влязъл в магазин да си купи кафе, но между другото изтъркал и един лотариен билет Снимка: iStock

Жител на американския град Хайтсвил, щата Мериленд, удари джакпота в лотарията благодарение на желанието да пие кафе, съобщи UPI, цитиран от Актуално.

49-годишният електротехник влязъл в магазина, за да си купи чаша кафе. Той видял други клиенти да купуват моментални лотарийни билети и решил да опита своя късмет. Американецът изтрил защитния слой направо в магазина и установил, че закупеният билет му носи 57 700 долара. Той потвърдил печалбата си със скенер и напуснал магазина, без да каже на никого какво се е случило. Човекът пазел печалбата си в тайна до края на работния ден.

Победителят планира да изпрати част от парите на майката в Салвадор. Друга част от печалбата ще похарчи за инвестиране в бизнеса си, плащайки авансово за покупка на къща. Останалите пари ще остави за пенсионирането си.

По-рано беше съобщено, че в американския град Хамптън, Вирджиния, мъж е купил италиански сандвич и е ударил джакпота на лотарията. Победителят планира да похарчи част от печалбата, за да помогне на семейството си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари