Скептик удари джакпота от първия път

4
Дани Джонсън е спечелил 150 000 долара
Дани Джонсън е спечелил 150 000 долара

Дани Джонсън е спечелил 150 000 долара

Американец уцели джакпота в лотария и спечели 150 000 долара. Той бил скептично настроен към тези игри на късмета, но по настояване на свой приятел решил да изпробва своя.

Дани Джонсън си закупил билет от уебсайта на лотарията за следващия тираж. След тегленето американецът погледнал избраните числа и забелязал, че някои от тях са изписани на фиша му, съобщават американски сайтове, цитирани от БГНЕС.

Дори не знаех колко ми дължат, защото никога преди не бях участвал в лотарията“, казва той.

Мъжът спечелил награда от 50 000 долара. Тя обаче се утроила поради факта, че е избрал специална опция. Така общата печалба стигнала до 150 000 долара.

Скептичният късметлия все още не е решил какво да прави с получените пари. Планира обаче да изненада приятеля, който го тласнал към късмета.

По-рано беше съобщено за 66-годишна жителка на САЩ, която също дебютирала на лотария и спечелила 50 000 долара. Нейният любим я взел за ръка и я вкарал в тото пункта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари