Бурята събори няколко дървета в Русе

0
Бурята събори няколко дървета в Русе
На 10-ти юли, от 15.55 до 18.00 часа екипи от ОУПБЗН–Русе са разчиствали пътното платно от паднали поради силния вятър дървета по главен път Русе – Бяла в района на „Индийска колиба” и в района на с. Обретеник. Пострадали няма, съобщават от Областното управление “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Също вчера, от 16.05 до 16.45 часа, екип от Първа РСПБЗН–Русе е изпратен на сигнал за паднало дърво върху лек автомобил на бул. „Трети март”. По автомобила няма нанесени щети. Дървото е нарязано и отстранено. Причина за произшествието е силният вятър. Пострадали няма.

От 16.22 до 17.30 часа екип от Първа РСПБЗН– Русе е бил изпратен на сигнал за паднал бор върху жилищна къща в кв. Долапите. При отстраняване на клоните е установено, че дървото се е подпряло на стряхата и няма нанесени щети по къщата. Причина за произшествието е силният вятър. Дървото е нарязано и отстранено. Пострадали няма.

Екип от Първа РСПБЗН– Русе е бил изпратен на сигнал за паднало дърво на пътното платно между Басарбово и Иваново. Дървото е отстранено. Пострадали няма. Причина за произшествието е силният вятър.

Източник: МВР - РУСЕ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари