Бум на катастрофите днес

0

Поредица от катастрофи станаха в Югозападна България в дъждовния неделен ден.

Рано сутринта възрастен мъж и семейство с 4-годишно дете пострадаха на пътя за Гърция край Сандански. Катастрофата блокира движението за повече от час.

Зрелищна каскада пък стана на пътя за Гоце Делчев, между селата Места и Баничан. Шофьор от Пазарджик не успял да вземе завоя и се ударил в лека кола.

За щастие инцидентът се размина без жертви.

Само за час в същия участък са станали три инцидента, пише Нова телевизия.

Пропадане на подпорна стена затрудни движението между Доспат и Борино. Проблемният участък е от тротоара до автобусната спирка в Борино.

Инцидентът е станал около 10.00 ч. заради проливния дъжд.

Двама пострадаха при поредната катастрофа днес в Югозапада, допълва БГНЕС.

В 15 ч. днес на пътя Разлог - Якоруда челно се блъскат Опел и БМВ. Пътният инцидент станал между с. Баня и жп-гара „Генерал Ковачев”. В Опел-а пътуват семейство от Пловдив, а в БМВ-то семейство от Разлог.

В МБАЛ - Разлог са приети двете жени, състоянието на едната е по-тежко-травма на главата, причините за пътният инцидент, затруднил движението през отсечката, се изясняват.

Това е поредната катастрофа в Югозапада, където вали дъжд. При тази на Е-79 край Сандански, станала в 8.30 ч., пострада семейство с 3.7 годишно дете, което за щастие е само с комоцио. Баща му е в МБАЛ-Благоевград с открита фрактура на крака и счупване в областта на рамото. Съпругата му е транспортирана до столична клиника с фрактури на крак и челюст. По обяд днес имаше две катастрофи на пътя Банско-Гоце Делчев, единият автомобил се е обърнал по таван, за щастие тук няма тежко пострадали, нанесени са само материални щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари