82-годишен шофьор загина при катастрофа край Сандански

0
Възрастният мъж се е блъснал в пътнически автобус и е загинал на място, а шестима са ранени
Възрастният мъж се е блъснал в пътнически автобус и е загинал на място, а шестима са ранени

Възрастният мъж се е блъснал в пътнически автобус и е загинал на място, а шестима са ранени

Възрастен мъж е загинал при катастрофа между лек автомобил и автобус на пътя между Сандански и Струмяни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Сигнал за инцидента е подаден около 10:30 часа днес. По първоначална информация лек автомобил с 82-годишен водач се е ударил в пътнически автобус. Водачът на лекия автомобил е загинал на място, а от автобуса са пострадали шестима души. Към момента няма данни пътниците в автобуса да са тежко пострадали, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че движението по път I -1 Сандански – Струмяни в района на Сандански е ограничено. Оттам призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут Вълково – Микрево – Струмяни и обратно. Трафикът се регулира от служители на „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    .....
    Къде е тръгнал този бунак!Аман от дърти корнази и пишлемета мръсни!!!Хайде при свети Петър!!!!!Убийци на пътя!!!!
  • 14
    2
    до 1
    да те светна, че резервистите във франция са до 72 години! а какво ще речеш за вчерашния 18 годишен?!? и на тях да се забрани?!?
  • -12
    1
    Лесно е! Решението е просто!
    Слагате горна граница за шофьорите - 70 г.! И като хванеш някой "джигит" над тази възраст - у кауша! Щом има пенсионна възраст, значи ...! На 82 г. с памперс и ... шофьор? Не, благодаря! Анадънму, български "законотворци"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари