Бум на извънземни през юни

1
БУМ на сигнали за НЛО!
БУМ на сигнали за НЛО!

Според международната група ловци на извънземни, известна като Муфон, броят на появите на НЛО се е удвоил през юни.Организацията, следяща странните явления в небето е регистрирала 1 179 мистериозни и необяснени летателни апарата само в рамките на един месец. Това е с 600 повече спрямо същия период на миналата година.

Повечето случай, засечени от Муфон, са регистрирани в САЩ. Между 10 и 20 процента от случаите влизат в графата "неидентифицирани", тоест те биха могли да са и природен феномен или да са обекти, направени от хората.

Според директора на комуникациите на Муфон Роджър Марш обаче, увеличаването на появите на НЛО не означава, че извънземните се готвят за инвазия на нашата планета.

"Смятаме, че зачестилите сигнали са пряко свързани с последните два епизода на шоуто "Хангар 1: НЛО досиета"", казва Марш. Документалната поредица на History Channel разказва за складирани над 70 хиляди досиета за извънземни, събирани в течение на над 50 години.

Досиетата, управлявани от Муфон, наскоро бяха отворени за разследване. Сред по-забележителните случаи на НЛО от миналия месец са летяща чиния над Стоунхендж.

Вижте документираните случаи във ВИДЕОТО!

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари