Брутални разкрития около убийството на възрастната жена в Щръклево

8
18-годишният младеж е бил заловен и още в предварителната беседа е признал за престъплението
18-годишният младеж е бил заловен и още в предварителната беседа е признал за престъплението Снимка: Русе Медиа

18-годишният младеж е бил заловен и още в предварителната беседа е признал за престъплението

Опит за изнасилване, при който 82-годишната Благовеста Габровска е повърнала и се е задушила, е причината за смъртта на жената. Тя е била нападната от 18-годишния си съсед в русенското с. Щръклево на 2 януари, научихме от 24 ЧАСА.

Трупът ѝ бе открит на следващия ден, завит с одеяло, има и синини по ръцете. Намерил я нейният син. За престъплението е обвинен Светлин А.

Той живее в съседната на Габровска къща. Прибрал се със семейството си от Дания преди около месец. От дете познавал жената. Затова се смята, че тя сама го е пуснала в следобедните часове на 2 януари.

След като влязъл в къщата, Светлин я нападнал, хванал я за ръцете, свалил панталоните ѝ и я съборил на земята. При падането обаче Благовеста се ударила и повърнала част от обяда си. Парченца заседнали в трахеята и жената се задушила, сочат предварителните данни от разследването.

Младежът е бил заловен и още в предварителната беседа е признал за престъплението. По предварителни данни младежът не е извършвал престъпления в Дания. Разпитите му вървели трудно, защото имал доста ограничен речников запас. Засега е обвинен за убийство и блудство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    5
    Отегчен
    Вижте, има проблем с антропоморфизъмът в последните години и то в световен мащаб. Обяснявам - антропоморфизъм, придаване, приписване на човешка форма и други характеристики на животни и т.н. Вижте, няма проблем да наричате питбула си или бултериера си "Чочо" и да му говорите като на човек, моето момче, хайде на разходка, хайде да вечеряме и т.н.. Но то си остава животно. Дали го наричаме Севдалин /убита Виктория/ или Светлин /убита баба Благовеста/, няма никакво значение. Става дума за животни. Животни с лични карти.
  • 16
    4
    Емил Лозанов
    Има ли още някой неразбрал, че от мангал човек не става, това е дивак и на генетично, и на психологично ниво!
  • 19
    3
    До 2:
    Колега, не си струва заради един циганин да се пали цял екарисаж. На тоя му е достатъчен и малък инсинератор. И за родата му ще стигне!
  • 18
    2
    Spermaman
    Имал доста ограничен речников запас. Демек тоя я човешка тор. Такива като него и семейството му, директно на екарисажа.
  • -4
    1
    Николай
    Кому е нужно да сте толкова подробни?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари