Бойко Борисов: Какво стана със зърното?

1
Къде са тези милиард и 200 милиона?, попита лидерът на ГЕРБ
Къде са тези милиард и 200 милиона?, попита лидерът на ГЕРБ

Въпреки нашето запъване за избори, ние виждаме, че те идват”.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Шумен, предава NOVA. Борисов обвини управляващите, че не се справят с ценовата криза. Той обяви още, че мерките на кабинета залагат капан за следващите години.

Намираме се в Шумен - житницата на България. Какво стана със зърното? Къде са тези милиард и 200 милиона?”, попита Борисов.

Всички си подписаха договорите с „Газпром", взимат си евтиния газ и си мълчат, защото не са „такива герои”, каза още той.

Викате „оставка”, за да се върне ГЕРБ на този „обран бостан” в момента. Искате да ме направите заложник”, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите.

„От едната страна е Кирил Петков, който казва, че подкрепят бизнеса с 4,1 милиарда, от другата страна е отговорът на министъра на енергетиката, че е 1,1 милиарда. 3 милиарда лъжа и това за вас не е новина”, каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари