БОЕЦ: Пеевски е окончателно изпран от прокуратурата, ДАНС, НАП и КПКОНПИ

0
През януари Гражданското движение даде Пеевски на МВР за пране на пари и корупция
През януари Гражданското движение даде Пеевски на МВР за пране на пари и корупция Снимка: БНТ

Пеевски е окончателно изпран от Прокуратурата, ДАНС, НАП и КПКОНПИ!

И Апелативна специализирана прокуратура изпра Пеевски по сигнала на БОЕЦ за пране на пари, финансови и данъчни измами. Интересното е, че АСП сами извършили “контрол на законосъобразност и обоснованост” на постановлението за отказ да бъде разследван Пеевски от Специализираната прокуратура. Така — по бързата процедура — Пеевски е изпран и обявен за чист от всички инстанции и нива̀ на прокуратурата, като важна роля в това срамно действие имат НАП, ДАНС и КПКОНПИ!

Вижте повече информация в прикачения по-долу линк.

И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО!

На 4 април, понеделник, от 10:00 ч. пред ВСС, БОЕЦ организираме протест под надслов “ГЕШЕВ ВЪН!“. По същото време Висшият съдебен съвет ще заседава по допустимостта на предложението на министър Йорданова за отстраняването от поста на Иван Гешев! Нека се съберем достатъчно, за да ни чуе чугуненото мнозинство на мафията във ВСС!

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари