БОЕЦ: Гешев, ставаш за главен прокурор на Северна Корея!

1
Там така си "избират" управниците
Там така си "избират" управниците

Публикуваме коментар на Георги Георгиев от ГД "БОЕЦ" относно избора на Иван Гешев за главен прокурор:

"ГЕШЕВ, ставаш за главен прокурор на Северна Корея!

Там така си "избират" управниците. Вожда ги посочва, всички под строй се изреждат да гласуват за единственият кандидат за нещо си и цялата пропагнадна машина работи в негова полза. Ако има другомислещи, тайната полиция и службите ги залавят и хвърлят в лагерите и затворите. 

Тук лагери от такъв тип няма, или все още няма. Иначе всичко е същото. Вожда Пеевски посочва Гешев, всички под строй - от шефа Цацаров до чистачката на прокуратурата в Тутракан се подписват в подкрепа на Гешев. Цялата пропагандна машина - подчинени и платени медии-гнусомети величаят Гешев и заливат с помия всеки, който изрази друго мение, или не е съгласен с тази кандидатура. Единствена кандидатура.

"Тайните служби" - бухалки на Пеевски - ДАНС и прокуратурата преследват непримиримите и ги мачкат с обвинения, дела, призовки, ревизии, запори, арести и разпити.

Има три важни момента, като извод.

Първо - Пеевски, а не Борисов управляват страната. Този, който си избира главният прокурор, той владее властта в държавата на мафията.

Борисов е превърнат в марионетка, кяото обслужва истинският господар.

Второ - Вместо към реална демокрация, ние сме се доближили плътно, като форма и модел на управление към режими, като този в Северна Корея, Русия, или Турция.

Трето - Гешев става за главен прокурор на Северна Корея. Не само заради начина по който бива избиран, а и заради верността му към господаря. Той покри Пеевски от делото КТБ. Той оправда Пеевски по сигнала на БОЕЦ. Той изпълни всички поръчки на Пеевски срещу неудобните за него граждани, журналисти и магистрати.

И остава да си отговорим на последният въпрос, ние искаме ли да живеем в Северна Корея, или искаме да живеем в свободна и демократична страна? Ако искаме първото, то Гешев е нашият човек, ако искаме второто, то трябва да направим всичко по силите си да не допуснем той да бъде избран.

Така ще прекъснем веригата на властта на мафията и ще имаме възможност да продължим битката и да обърнем тренда. Това зависи само и единствено от гражданите и шепата оцелели независими медии и журналисти, както и от малцината останали достойни магистрати във ВСС.."

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари