Близнаци, активност и ново начало ви предлага първият ден на май

0
Близнаци, активност и ново начало ви предлага първият ден на май

Овен

Традиционният ден на труда е ... почивен. Понякога съчетанието на взаимоизключващи се понятия ни кара да се замислим за онова, което ги обединява. Началото на май винаги носи надежда, радостно очакване. Сега Луната расте, като живота около нас. Позволете си да направите нещо от сърце, без пресмятания и очаквания, кажете нещо хубаво на някого. Посейте един прекрасен май!

Телец

Стойности е девизът на днешният ден. Къде ги откривате - в труда, в парите, в земята, в здравето или пък в децата, в изявата. Всеки има различни неща, които са стойностни за него и именно те са, заради които си струва да живеем. Потрудете се над собственото си разбиране за онова, кое е ценно за вас, по-ценно от злато и диаманти, по-ценно дори от живота. Или просто се порадвайте на майския ден.

Близнаци

Активност и ново начало ви предлага първият ден на май. Ще трябва да се потрудите за това идеите ви да се реализират. Най-важното е да не губите фокус, правете нещата едно по едно и то с постоянство. Знакът на Телеца ви учи на това и ви напомня да се радвате на всеки един миг, да се потопите в настоящия момент.

Рак

Релакс и разсейване вмест труд и активност. Започва една истинска пролетна ваканция, в която ще можете да обърнете внимание и на себе си. Започнете с малко мълчание, просто дайте шанс на вътрешния ви свят да утихне и да усети радостта на пролетта. Манастирите са вашето място през този ден.

Лъв

Ден, в който да се потрудите над въпроса какво точно искате. Да осъзнаете всички възможности, които стоят пред вас и да решите. Не е лесна задача и може да съжалявате за някои неща, които не сте избрали, но просто решете. Днес вие сами решавате съдбата си.

Дева

Нали знаете, че хороскопът ви може да ви обещава много неща, но лично от вашите усилия зависи кое ще стане реалност. Хубав ден, на труда, да си дадете сметка, кое всъщност дава резултати и дали не работите на части. Изправете се срещу себе си.

Везни

Далеч, далеч, при звездите ви води днешния ден. Естествено това може да е пред телевизора, но така или иначе имате шанс да разгледате по-отблизо места и хора, които до този момент са ви се стрували чужди и далечни. Подходете непредубедено.

Скорпион

Дълбоко, дълбоко в себе си потънете днес. Особена сила и отдаденост се изисква да бъдеш себе си, да познаваш себе си. Вие сте от смелчаците, които искат да стигнат до дъното на всичко, до което се докоснат и най-вече до самите себе си. Време за работа върху себе си.

Стрелец

Там при другия се ражда истината за вас самите. Другия човек, човекът до нас, нашият партньор е всъщност наше огледало. Доволни ли сме от другите? А всъщност доволни ли сме сами от себе си? Идеален ден да се потрудите върху хармонията в отношенията си.

Козирог

Редът като начин да разбереш себе си е прекрасна тема за работа, дори дисертация бихте могли да направите по темата. Действително този ден може да използвате, за да подредите не само дома си, но и самите себе си. Почивните дни като време да чуете собствените си мисли.

Водолей

Колко силно можеш да светиш сред приятелите си? Ден за приятни емоции и събирания с близки на сърцето ви хора. Да направите заедно нещо с тях - безценно. Ако всеки труд можеше да е такъв ...

Риби

Колко забавно може да е у дома? А всъщност къде е вашето у дома? Един ден да изчистите угнетяващите емоции и да започнете на чисто, ново и светло, да отворите портите на сърцето си за пролетта.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари