Близнаци, може да станете жертва на интриги!

0
Близнаци, може да станете жертва на интриги!

Овен

Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. А това едва ли ще Ви хареса...

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Денят ще се окаже изключително спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Бъдете искрени и не се съмнявайте, че Ви разбират правилно. Освен това денят е подходящ и за големи покупки.

Лъв

Днес отношенията с любимия Ви човек неочаквано ще се изменят в по-добра посока. И то толкова неочaквано, че непрекъснато ще търсите някакъв трик в ставащото и няма да сте в състояние да повярвате в своето щастие. Все пак звездите Ви съветват да не губите ценно време в безполезни размисли, а да се хвърлите в прекрасните преживявания с главата надолу.

Дева

Наистина не са Ви безразлични рибите в морето, страшните пълзяши създания, големите мечки, гигантските китове, а и хората. Готови сте да се приспособите и да ходите на работа с велосипед, или да консумирате по-малко количество електроенергия, ако това ще помогне да се запазят всичко реки и гори на Земята, както и животът в океаните. Но защо не помислите и за някои други способи да помогнете?...

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

Има удивителни времена, когато хората като Вас, които добре умеят да скриват своите емоции, внезапно се оказват неподготвени. Разбира се, Вие не вярвате в такива неща. Уверени сте, че винаги сте господар на положението. Вслушайте се в гласа на сърцето си, не подтискайте емоциите, а им дайте воля. Впрочем, има отлични новини: ако успеете да запазите своята самоувереност и не позволите никой да Ви манипулира, ще съумеете да запазите своите позиции, и даже малко да ги подобрите.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате в ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Обърнете днес малко повече внимание на своята майка. Тя сега е в лошо настроение и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомни стара болежка, за която отдавна сте забравили, и е крайно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за личния си живот. Покажете се в очите на любимия в съвършено друг образ. Актрисата от Вашата душа иска да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би жената – вамп?!!! Бъдете сигурни - няма да съжалявате.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите, онова което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И честно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро...

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари