Близнаци, контролирайте емоциите си в утрешния ден!

0
Близнаци, контролирайте емоциите си в утрешния ден!

Овен

Денят е сложен, възможни са конфликти, изкушения и провокации. Контролирайте емоциите си и спазвайте правилата, за да не усложните ситуациите. Близостта на семейството ще ви помогне по-лесно да се справите с притесненията си и ще направи деня ви по-светъл, интересен и приятен.

Телец

Концентрирайте се върху главното и не се разпилявайте в много посоки. Обърнете внимание на партньора, децата и роднините си, има какво да се направи, за да се подобри атмосферата на дома. В любовта не предприемайте никакви инициативи, за да не постигнете ефект, който не сте търсили.

Близнаци

Работете самостоятелно върху задачите си, по възможност от вкъщи или близо до дома. Контролирайте емоциите си, като се отнесете с нужното внимание и спокойствие към работата, семейството, хората и бъдещето си. Въздържайте се от обещания и се погрижете за атмосферата на дома.

Рак

Поддържайте положителна нагласа към работата си, изразходвайте разумно силите и времето си, за да преминете без затруднения през днешния нелек ден. Добре ще ви се отразява семейната атмосфера, вниманието и грижите към близките ви ще заздрави отношенията помежду ви.

Лъв

Утре отделете повече време на хората, които уважавате и с които може да си сътрудничите ползотворно. Споделяйте онази част от намеренията си, която касае другите, и не проявявайте любопитство. Обективната ви преценка за нещата ви предпазва от заблуди, но не се възгордявайте.

Дева

Работата, професионалните ви и лични ангажименти изискват да сте подготвени за предстоящите си дела. Търсете информация, която касае конкретни ваши решения, всяка друга може да ви причини неприятности. Добре обмисляйте действията си, за да си гарантирате успех.

Везни

Работете по изпълнение на задачите си и поетите ангажименти, като запазите темпото от изминалите дни, без това да се отразява на настроението и духа ви. Смело ще настоявате да бъдете чути и ще призовете и други хора да работят за каузата ви, убедени в правотата на исканията ви.

Скорпион

Аргументирайки се с познанията и опита си, ще заявите позицията си по дискутирани теми и въпроси, които считате за реално осъществими. Старайте се да не взимате прибързани решения и не започвайте нищо ново. Противопоказна е работа в колектив, не бива да режете дървета, да късате цветя и растения с корена.

Стрелец

Обмисляйте решенията си и по възможност не се обвързвайте с обещания и дела, касаещи други хора. Други ще работят върху бъдещи дела, запознавайки се с правни, административни и организационни въпроси, чието практическо осъществяване предстои.

Козирог

По възможност не се обвързвайте с обещания и бъдете пределно ясни в отношенията си предвид двойствеността на енергиите, които оказват негативно влияние върху всички. Възможни са изкушения и провокации, затова се предпазвайте от прибързани действия и внимателно обмисляйте всичко.

Водолей

Решавайте възникналите спорове и деликатни въпроси по мирен път и не налагайте волята си на всяка цена. По отношение на личен въпрос не предизвиквайте събитията, колкото и да сте нетърпеливи, всяко нещо с времето си. В много от случаите пасивността ще ви спаси от усложняване на обстановката.

Риби

Енергийните въздействия през днешния ден се отразяват негативно на всички, което може да ви натовари емоционално. Не търсете никаква допълнителна информация, освен ако не ви е нужна за конкретни дела. Това ще ви спести неприятности. Ако не одобрявате нечие поведение, намерете елегантно решение на проблема.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари