Бивша кандидат-кметица преби репортерка на "Господари на ефира"

18
Ева Веселинова отнесе пердах от арх. Петя Владимирова
Ева Веселинова отнесе пердах от арх. Петя Владимирова Видео: Господари на ефира

Популярната със своята красота репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова отнесе пердах от бившата кандидат-кметица арх. Петя Владимирова.

Петя Владимирова се разбесня, след като русата репортерка я преследваше по улиците на Пазарджик, за да я пита за скандална фирма, която взима пари за сглобяеми къщички, но след това нищо не сглобява. Петя Владимирова е архитектка на въпросната фирма, но нямаше желание да обясни защо хората, които са си платили, са останали без своите къщички.

Ева Веселинова първо трябваше да се отбранява от бащата на Петя Владимирова, а след това си изпати от здравата ръка на архитектката, която е искала да става кмет на Пловдив чрез партията "Зелените". Провалената кандидат-кметица първо се опита да избяга от камерите, но в един миг се обърна, сграбчи за косата тв репортерката и безцеремонно я свали на земята. Веселинова очевидно преживя шок от случващото й се, но продължи да пита къде са отишли парите на хората. Намеси се и друг служител на фирмата, който заплашваше оператора, но до нови инциденти не се стигна.

Ева Веселинова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията. От "Господари на ефира" се заканиха да не оставят инцидента без последствие и да продължат да притискат с въпроси фирмата за сглобяеми къщички, която е завлякла своите клиенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари