Бивш футболист на Англия отива в затвор за убийството на баща си

0
Пол Конлън е осъден на 12 години затвор
Пол Конлън е осъден на 12 години затвор

Бившият футболист на Съндърланд и на националния отбор на Англия Пол Конлън ще лежи 12 години в затвора за убийството на баща си

Информацията предаде БлицСпорт

43-годишният бивш играч пристигнал пиян в дома на родителите си. Той бил изгонен от своята съпруга и нямало къде да отиде. Последвал конфликт, при който Конлън ударил майка си, а след това съборил баща си на земята и започна да го удря, рита и влачи по пода.

Възрастният мъж, който е бивш боксьор, издъхва по-късно в болница. По доклада на полицията е описано, че баща на Конлън е казал: "Никога никой не ме е удрял толкова силно".

В същото време там била и сестрата на Пол. Тя обаче не искала да се среща с него, именно заради проблемите му с алкохола, и напуснала къщата с децата си, веднага след като той влязъл.

"Бях на улицата и качвах децата в колата, когато чух, че нещо става. Видях, че той е съборил на земята майка ни и баща ни. И се обадих веднага на полицията", разказва сестрата.

Пол Конлън опитал да избяга, но в крайна сметка полицията го заловила, а той направил пълни самопризнания и ще лежи 12 години в затвора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари