Бисер Миланов: Безскрупулни престъпници искат да съсипят живота на сина ми!

7
Елате на делото срещу сина ми да видите как представителите на закона се стремят да съсипят живота на едно невинно дете
Елате на делото срещу сина ми да видите как представителите на закона се стремят да съсипят живота на едно невинно дете

На 28.09.2017 година в Русенския районен съд ще се гледа дело срещу Виторио Миланов за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди срещу Г.В.

По този случай г-н Бисер Миланов изказа мнението си за правосъдната система в България.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Ето как работи българското задкулисие, наречено държавна машина.

По етажите на властта се назначават слабохарактерни, лишени от морал доносници, които се използват за съсипване на личностите, опасни за статуквото, а именно честолюбиви хора със запазена ценностна система и здраво семейство. За тези аморални безскрупулни престъпници облечени във власт, изпълняващи нарежданията на себеподобните висшестоящи обикновено като начало се започва с разбиване на ценностите, смазване финансово, след това следва и изфабрикуване на престъпления, които с помощта на престъпниците в прокуратурата се превръщат в обвинителни актове, а лицата стават "престъпници" по документи, след "справедливо", безпристрастно издадени присъди от Българският съд.

Същите тези доносници, обикновено наркозависими или финансово зависими лица, се изпращат, за да извършат провокативни действия, засягащи достойнството и техните действия. После остават безнаказани и се прикриват. По същия пример образуваха дело на синът ми за средна телесна повреда и то по най-тежката квалификация на обвинението - хулигански подбуди, което за тези, които не са запознати означава да удариш някого без абсолютно никаква причина.

Ето го и явното престъпление на прокуратурата - набеждаване в престъпление, за което няма как да носят персонална отговорност и те си безчинстват, защото когато осъдиш прокуратурата плаща данъкоплатеца.

И така по този начин ни репресират с фалшиви обвинения и незаконосъобразно издадени присъди.

Нека всеки, който все още смята, че аз съм престъпникът да заповяда на 28.09.2017 година от 09:30 часа в Русенския районен съд, за да види стремежа на тези представители на закона. Как се стремят да съсипят живота на едно невинно дете. Само че днес това дете е моето най-мило нещо, защото е моето дете. Лично бях предупредил и Борисов за това.

Тези долни свлачища и престъпници облечени във власт, посегнаха и на детето ми. Първо поръчаха да запалят автомобила му, а после внесоха изфабрикувано обвинение. Ще размажа всеки замесен в тази долна поръчка. Тази престъпничка, заместник районния прокурор Велина Петрова, действа по поръчка и това става ясно от действията и още преди този случай, като забранява на синът ми да провежда митинги и шествия.

Така се става престъпник, така се лежи в затвора. Ще пробвам всички законни начини, като създаване на партия за борба за Свобода и Справедливост".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари