Майката, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата, води дела за блудство срещу бащата

0
Бившият ми съпруг цели да вземе децата, заяви Ваня Янакиева
Бившият ми съпруг цели да вземе децата, заяви Ваня Янакиева Видео: bTV

Бившият ми съпруг цели да вземе децата, заяви Ваня Янакиева

Жена е обвинена, че е изхвърлила от купето на колата 8-годишното си дете, на което е родител настойник. Момчето е с лека телесна повреда. Обвиняемата Ваня Янакиева твърди, че никога не е упражнявала насилие и че сигналът е подаден умишлено с цел бившият ѝ съпруг да вземе децата, съобщи bTV.

"На 29 юли с моя приятелка и двете деца тръгнахме към Лозенец, за да отидем на детската площадка там. В колата Божидар, по-голямото дете, непрекъснато тормозеше малкото. Изрита го в корема, детето изпищя и спряхме колата. Заобиколих, изкарах детето навън и застанахме от вътрешната страна на банкета. Бях на разстояние около метър от детето, помолих го да се успокои, да ми обясни защо се налага да рита и удря малкото дете и му казах да се извини. Нито съм докосвала детето, нито нищо", разказа Ваня Янакиева.

По думите ѝ пред тяхната кола е спрял друг автомобил, от който е излязъл племенникът на бившия ѝ съпруг и започнал да се кара с нея.

"Племенникът му подаде сигнал и бившият ми съпруг пое нещата нататък, за да ме отстранят от града и да вземе децата. Това беше целта", допълва жената.

Районният съд в Царево остави в ареста Ваня Янакиева, но мярката бе обжалвана. На втора инстанция Окръжният съд в Бургас постанови мярка "подписка" спрямо жената и я освободи от ареста. Според мотивите на съда информацията, че има системно насилие е преувеличена и няма опасност обвиняемата да се укрие.

От защитата на обвиняемата стана ясно, че тя води две дела срещу бившия си съпруг Деян Георгиев.

"Едното дело е за домашно насилие над децата, извършено от бащата, който по данни на децата е блудствал с тях. Другото делото бе заведено преди около месец за това, че бившият съпруг на Ваня системно я следи, върви след нея. Когато излиза от дома си, той е пред входната ѝ врата", каза адвокат Недялка Божилова.

Ваня е сезирала прокуратурата, полицията и социалните. В момента децата се намират при бащата. Телевизията е потърсила Деян Георгиев за коментар, но засега няма отговор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Валентин
    Мръсен долен гаден педофил. На собствените си деца да посяга. Мръсно долно лайно...
  • 4
    1
    😭😭😭😭
    Майката винова ли е ,че бащата е негодяй Чакате да стане белята и тогава друга песен ще пеете
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари