Българин в Лондон няма пари да погребе съпругата си

0
Росен е баща на две деца и има нужда от спешна помощ!
Росен е баща на две деца и има нужда от спешна помощ!

Българско семейство, което живее в Лондон, се нуждае от спешна помощ.

Скърбящ баща, загубил съпругата си, има нужда от нас, за да даде по-добър живот на двете си малки дечица и да изпрати любимата си жена с достойнство в последния й път. Нека всеки, който има възможност, да помогне, пък дори да е с малко, пише "Новини Лондон".

Ето какво гласи молбата за помощ, споделена в социалната мрежа:

"Това е апел, зов, молба за помощ, защото Вие сте последната надежда за един много добър и изстрадал човек. Сега накратко ще ви разкажа неговата история...

Той до тази седмица имаше семейство(най-ценното нещо в този живот), но за жалост Господ реши да прибере неговата половинка - жена му, и това обичливо семейство остана прекършено като дърво ударено от мълния... Тя беше майка на две мили слънца - кака на 9 и братче на 5 годинки и обичана съпруга. Бе болна от рак на гърдата и цели три години водеше борба с тази коварна болест и беше силна, но болестта превзе цялото и тяло и нямаше изход - взе си я и остави тези дечица без майчина обич...

Те живеят в Лондон и тя почина в Newham Hospital тази седмица и последното и желание към мъжа и бе да не се връща в БГ след смъртта и, колкото и да му е трудно, а да изучи децата тук, за да имат по-добро бъдеще.

Още неизживял скръбта си, болката и мъката по жена си и той вече е изправен срещу друга тревога - от къде да намери пари за погребение или кремация... Той работи в строителната сфера и за него е непосилно да намери тези пари без чужда помощ, също така и не разполага с време, за да ги намери... Та молбата ми към вас е, който иска и може нека му помогне. Вие сте му последната надежда... Него сега го чака дълъг и трънлив път, който е орисан сам да извърви и не трябва да се предава, защото той е единствената надежда за две малки слънца и заради тях е длъжен да е силен! Мъжът се казва Росен, а покойната му съпруга - Деси.

Оставям Ви телефон за връзка на мъжа( Росен) и, който не вярва и иска повече информация нека му звънне. Също така и детайли на банковата му карта - за тези, които желаят да помогнат.

GSM: 07944282750 - Росен

TSB Bank

MR ROSEN RADEV

Sort code: 30-93-70

Account number - 25128260

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари