Бъдете внимателни с думите!

0
Цялата природа и целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена
Цялата природа и целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена Снимка: Thinkstock

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 19:46 часа на 18 август. 

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Вибрациите са такива, че всяко проявление днес на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Най-неподходящото време за посещение на ревизори. 

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

6 лунен ден от 12:12 часа на 16 август до 13:17 часа на 17 август.

Счита се за успешен и позитивен ден. Това е пасивен период. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Приветстват се всички съзидателни действия. Не се жалвайте от живота и другите. Приемайте всичко такова, каквото е. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. Може да нарушите своя личен покой, успех и благополучие. 

Много добро време за благотворителност. Всичко, което давате днес, ще се върне към вас многократно, но само ако давате от душа, като не очаквате нищо в замяна.

Много подхожда периода за общуване с представителите на противоположния пол.

7 лунен ден от 13:17 часа на 17 август до 14:20 часа на 18 август.

Провокативен ден. Може би ще бъдете провокирани да слушате клюки, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Хубаво е да се произнасят молитви. Техният ефект сега се увеличава. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Но всички добри пожелания ще се сбъднат.

Този ден е за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето. Ето защо четете и изговаряйте словесни формули за успех и късмет, подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Практики на деня - Полезно е да се четат молитви, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се общува с природата, да се чисти енергийното поле, да се правят ритуали за привличане на късмета.

Диета - Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден отново трябва да е нежен и кратък (заради Луна в Скорпион). Нужно е да говорите само мили и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на партньора си.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Сънищата са пророчески, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Ивелина Пенчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари