Английски хумор - лондончанин се прекръсти на Чийзбургер

0
Идеята за смяна на името я дали приятели на младежа и първото, което им дошло на ум се оказало любимото блюдо от ресторант „Бургер кинг”
Идеята за смяна на името я дали приятели на младежа и първото, което им дошло на ум се оказало любимото блюдо от ресторант „Бургер кинг”

Лондончанинът Сем Смит сменил името си и сега се нарича Двоен Чийзбургер с Бекон (Bacon Double Cheeseburger, инициали - B.D. Cheeseburger), съобщи вестник The Evening Standard, цитирани от Блиц.

Идеята за смяна на името я дали приятели на младежа и първото, което им дошло на ум се оказало любимото блюдо от ресторант „Бургер кинг”.

Това вероятно стана следствие на голямото количество алкохол в пъба и разговори за имената – обяснил Чийзбургер за изданието. – При това беше най-смешното , което измислихме. А моите приятели винаги ме поддържат във всичко, което ме кара да изглежда глупаво.”

Според младия човек, на него му провървяло, че колегите му по работа имат добро чувство за хумор: 33-годишният мъж сега подписва писмата си с инициалите Б.Д.Чизбургер (B.D. Cheeseburger). Същевременно заради оригиналното име възникнали проблеми с резервации на хотел при командировки.

Близките на Чийзбургер различно се отнасят към неговото ново име: майка му била разгневена, но бащата изглеждал повече от щастлив. Годеницата му Изабел обаче не изпитала възторг: „На нея не й се иска много да се омъжва за Чийзбургер. Ние много говорим за това. Нито една девойка не мечтае да прекара този важен ден с човек на име Бекон.”

Чийзбургер твърди, че не съжалява за стореното, макар да признава , че преди сватбата ще се наложи да смени името си още веднъж. „Това беше много весел опит, той накара мнозина да се посмеят” – казал той.

Двойният Чизбургер с Бекон е един от 85 хиляди британци, сменили името си миналата година.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари