Алекс и Даниел Петканови обявиха, че се развеждат

1
"В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите", написа Дани Петканов
"В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите", написа Дани Петканов Снимка: Фейсбук

Това съобщи водещият на "България търси талант" в профила си във Фейсбук

Последно време се изговори какво ли не за раздялата ма една от най-известните двойки у нас, а именно Александра и Даниел Петканови. Оказа се обаче, че слуховете за техния развод не са никак преувеличени. Една година по-рано те седнаха пред камерата и разказаха за проблеми си, но тогава сякаш успяха да намерят отново път един към друг. Сега обаче те наистина сложиха край на връзката си. Това съобщи самият Даниел Петканов в профила си във Фейсбук.

 

"Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.", това сподели лудият репортер, с което сложи край на всички спекулации спрямо техния развод.

Eто какво написа още той в социалната мрежа:

"Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.

В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.

Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    доктора
    местя го
  • 7
    1
    Пендо
    Дреме ми на патканка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари