Активисти на ВМРО - Русе почетоха жертвите на комунизма

0
Членове на партията поднесоха цветя пред Паметника на репресираните от тоталитарния режим в градинката на площад „Оборище“
Членове на партията поднесоха цветя пред Паметника на репресираните от тоталитарния режим в градинката на площад „Оборище“ Снимка: ВМРО - Русе

Членове на партията поднесоха цветя пред Паметника на репресираните от тоталитарния режим в градинката на площад „Оборище“

На 1 февруари, обявен през 2011 г. за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас, активисти на ВМРО - Русе поднесоха цветя пред Паметника на репресираните от тоталитарния режим в градинката на площад „Оборище“.

На 1 февруари свеждаме глави пред жертвите на комунизма. На този ден трябва да си дадем равносметка и за още едно национално предателство на комунистите, а именно, предаване на костите на Георги Николов Делчев на Югославия. Днес, след като ставаме свидетели на антибългаризма в Скопие, трябва на висок глас да заявим, че костите на Гоце Делчев трябва да бъдат върнати и положени в Мемориала на Делчевия род в Благоевград, в църквата „Въведение Богородично“, заяви общинският съветник от ВМРО Траян Тотев в пост в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Оффф
    Да ти имам активистите начело с ТъТъпото.
  • 2
    8
    03
    Тези симпатяги от снимката, какво знаят за комунизъма,само са чували истории и приказки от мама и тате. Поне да бяха да снимат някой, които наистина е бил жертва.Всичко е само за снимка.
  • 8
    7
    тези
    Тези повече влас няма да видат Не знам кой би гласувал за тях отнов
  • 0
    6
    Д. Р
    Po bai Toshevo vreme tezi momchenca shtqha da sa v TVU-to a ne da prikazvat gluposti mrasni fashisti
  • 2
    5
    Красимир
    Вас кой ви репресира сополанковци? Млякото ви още е на устата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари