Ах, ти Митов! Ти от глупост изгоря!

5
Можеше поне да предложи не метастаза на досегашното, отхвърлено с категоричен народен вот правителство, а млад, амбициозен, проевропейски, знаещ езици, високообразован екип
Можеше поне да предложи не метастаза на досегашното, отхвърлено с категоричен народен вот правителство, а млад, амбициозен, проевропейски, знаещ езици, високообразован екип Снимка: БГНЕС

Казват - С каквито се събереш, такъв ставаш!

Не, не е точно така - още по-противен ставаш, ако си се събрал с противни хора.

Защото те и без това по същност и манталитет са си противни, това им е таванът. Но ти си се спуснал съзнателно до тяхното ниво, което наистина е вече с пъти по-противно.

За пореден път си помислих това за човек от котерията на ГЕРБ сега, при абсолютната глупост на един безнадеждно обречен кандидат, с извинение, за премиер, комуто наредиха уж неговия проектосъстав, с извинение, за правителство.

Можеше поне да предложи не метастаза на досегашното, отхвърлено с категоричен народен вот правителство, а млад, амбициозен, проевропейски, знаещ езици, високообразован екип! Да, нямаше да мине, но всяко следващо предложение за правителство щеше да бъде сравнявано с него и така би могло летвата да се вдигне високо.

По-рано това момче ми беше симпатично, не го познавам лично, но имаше вид на кадърен мой докторант, а моите докторанти до един защитават превъзходни дисертации. На друг тип докторанти научен ръководител просто не ставам.

И ето, това момче се опетни първи път влизайки в ордата на човек, за когото то няма абсолютно никакви илюзии що за птица е.

Втори път се опетни като без да го питат му връчиха списък с някакви хора, който е метастаза на отхвърлената от обществото власт.

Трети път се опетни, като започна да говори нелепици и кухи фрази като че и той е скъсал менискус, но интелектуален.

И четвърти път се опетни с това, че още не е върнал мандата, защото не са му дръпнали конците за това като най-обикновена марионетка...

Ах, ти Митов, ах ти Митов! Ти от глупост изгоря!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари