8-годишното момче от Украйна, чиито родители загинаха в катастрофа край Балчик, остава в болницата

0
В инцидента от вчера загинаха двама украински граждани – мъж на 41 г. и жена на 31 г.
В инцидента от вчера загинаха двама украински граждани – мъж на 41 г. и жена на 31 г. Снимка: БТА

Засега няма пряка опасност и за живота на двамата 29-годишни румънски граждани

Добро е състоянието на 8-годишното момче от Украйна, чиито родители загинаха вчера в тежка катастрофа с участието на два румънски автомобила между балчишките села Царичино и Кремена, съобщи пред журналисти д-р Георги Козаров от Отделението по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, предаде БТА.

Засега няма пряка опасност и за живота на двамата 29-годишни румънски граждани, които пострадаха в произшествието. Жената е с фрактура на лумбални прешлени, а мъжът е претърпял операция заради перфорация на червата, каза д-р Козаров.

Инцидентът възникна около 13:40 часа вчера. Загинаха двама украински граждани – мъж на 41 г. и жена на 31 г. Синът им бе настанен в болница с множество хематоми и фрактура на крайник. Окръжната прокуратура в Добрич ръководи досъдебно производство за катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    До 1
    Мъка голяма ви чака петинофили!Турция ще строи завод в Украйна за байрактари,дава на Украйна БТРи,а вие плюете САЩ,дори от злоба не го изписвате правилно .
  • 2
    1
    SkALki
    А зверствата на усраинската армия над руското население - нито дума, нали?! Статия нещо?! Неее, защото фондация "америка срещу България" има за цел ежедневни платени "новини", за да се очерня най0голямата християнска нация в света! Ако беше друго - целият свят щеше да наплюе лгбт извращенията на сащ, а сега ги възхваляват, че са повече хора от нормалните!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари