Катастрофа на булевард "Христо Ботев"

2

Мъж е с фрактура на черепа след сблъсъка на два леки автомобила

Мъж пострада тежко след сблъсък на два леки автомобила на булевард "Христо Ботев" в Русе.

На 8 април около 17:00 часа в гр. Русе на бул. "Христо Ботев" (след У-образно кръстовище с бул. Гоце Делчев), в посока КПП-2, на прав участък, състоящ се от две еднопосочни ленти за движение/ лек автомобил "Мерцедес", управляван от 21-годишен, движещ се в дясна лента на пътното платно е предприел маневра надясно и е навлязъл в лявата пътна лента без да пропусне движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Форд“ с водач 38-годишен мъж, при което е настъпил сблъсък със страничните части на превозните средства, съобщиха от полицията в Русе.

При произшествието е пострадал пътник, возещ се отзад във „Форд“-а, който е откаран в болница „Канев“ с фрактура на череп.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група, причините за ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Това е бил вторият пътен инцидент на булеварда.

Припомняме ви, че сутринта два леки автомобила се удариха край блок 12 в квартал "Дружба 3":

На 8 април около 08:30 ч. е възникнал пътен инцидент между два автомобила на бул. Христо Ботев в Русе в посока изхода на града. Изпратен на място екип на пътна полиция е изяснил, че лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 57-годишен мъж, движейки се по бул. Христо Ботев не е съобразил скоростта си с интензивността на движението и останалите участници и на пешеходен светофар до блок 12 е блъснал отзад спрял лек автомобил „Дачия“ с водач на 53 г.

Двамата шофьори са леко ранени, като след преглед в болница „Канев“ са освободени за домашно лечение с травми и повърхностни наранявания.

Произшествието е документирано от екипа на пътна полиция с причина - несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Откачени колкото искаш
    Има и доста неадекватни - спря, отиде да си купи бира, изпи я, качи се на колата и отлетя на някъде
  • 5
    4
    Асан от Делиормана
    Шева газим ний от долената на широката гаща шото вече рузенси заминаха на софия и на чожбината и сега ния копувами хапартаменити и ше надселявами русито и нащо кмет и замезник кмет от депесето
  • 20
    3
    Трошляк
    Времето се стопли и съвсем откачиха.
  • 25
    2
    АйТи
    Повечето шофьори са неадекватни и неграмотни . Хванати от дивите гори и чукари и сложени в автомобил . Особено разни селски г.оведа. Днес пресичам на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА улица Потсдам и едно такова се засилило сякаш бърза към чародейка . Не знае говедото че е за малко на земята. Нали има ограничение във града на 40 км/ч ? Камерите за какъв чеп са , че не глобяват тези тъпи селски калъфи ? Циганизацията не прощава на никого.
  • 30
    1
    Ха ха
    .....предприел маневра надясно и е навлязъл в лявата пътна лента.... Автора на текста не си е пил кафето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари