12 типа жени според зодията им

0
Какви са характерните черти на жената, според зодията й
Какви са характерните черти на жената, според зодията й

Овен

Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Тя може да те поведе на безкрайно приключение и никога няма да те кара да скучаеш. Чувства се добре  в големи и шумни компании. Има купища приятели и всички от тях цени и уважава. Жената Овен често избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Като пролетта е, никога не знаеш каква буря ще последва. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение. В работата си е стриктна и изпълнителна.

Телец

Жената Телец е добронамерена, земна и обича удобствата, но никога не прекалява. Обича сигурността и за това търси до себе си мъж, който може да й даде спокойствие във всичките пъти, в които се чувства несигурна и не знае накъде да поеме. Всяка представителка на този знак създава чувство за спокойствие у останалите. Жените Телци обичат истински и силно, дават сърце и душа за близките си. Като майка тя е мила и всеотдайна.

Близнаци

Това е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник.

Рак

Тези жени са майчински грижовни, чувствени, вярни, емоционални, женствени, съблазнителни, изкусителни и инстинктивни. Обичат семейството и дома. Жената Рак е много добра майка, домакиня и се грижи за дома. Нейната най-голяма сила е в това да разбира другите и да дава ценни съвети, с които да прави живота им по-лесен. Истински късмет е да се влюбиш в жена от тази зодия, тя може да ти подари света.

Лъв

Винаги обича да бъде център на внимание. я не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. Лъвицата цени много общественото положение и материалните придобивки. Суетна е и се интересува какво мислят хората за нея. Грижи се за външния си вид и винаги изглежда ослепително. Лъвиците са талантливи в много области, но трудно показват това. В брачния живот представителките на зодия Лъв са много верни и предани на партньора до себе си.

Дева

Те са искрени, търпеливи, чувствителни и много подредени. Те обичат да внасят ред в хаоса. В семейството представителките на този знак са отлични домакини и грижовни майки. Полагат изключителни грижи за съпруга и децата си. Те са енергични и борбени личности. Преди да открият спокойната си страна, те прекарват младините си в приключения, пътувания и авантюри. Истински непредвидими са, колкото и добре да си мислиш, че ги познаваш.

Везни

Жената Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца. Не го правят нарочно и няма как да угодят на цялото внимание, което получават. Жените под този знак са самата женственост. Те имат невероятен чар, а повечето от тях са божествено красиви. Те полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Много държат на честността и правдата.

Скорпион

Жената Скорпион е страстна и неустоима. Тя знае много добре какво иска от живота и се стреми да  го постигне на всяка цена. Жените от тази зодия притежават силен магнетизъм. Имат остър ум и са надарени с изключителна интуиция. Тези жени са много ревниви и не защото са несигурни в себе си, а защото имат горчив опит. Жената Скорпион е дълбоко емоционална, много чувствителна и вярна на този, когото обича, а в замяна ще поиска същото.

Стрелец

Тя е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове. Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Умее сама да управлява живота и Съдбата си, никога не оставя нищо на случайността и плановете и често се сбъдват точно така, както си ги е представяла.

Козирог

Представителките на тази зодия са резервирани и скромни, но в същото време са много страстни и способни на много силни чувства. Една от основните им черти е целеустремеността. По характер жената Козирог е честна, разумна и държи на приятелите си.  Винаги е любезна и учтива с непознати. В работата си тя е перфектният работохолик. Стриктна е и не се отклонява от поставените задачи. Обича да командва и с това много малко мъже могат да се справят, за това и търси единствения по-дълго от останалите. Но чакането си струва!

Водолей

Жената Водолей е забавна, оригинална и независима. Тя е непредсказуема и не трябва да бъде вкарвана в клишета. Не е капризна и винаги е искрена.  В работата си е стриктна и упорита. Умее да се справя с домакинската работа и е отлична майка. Амбициозна е и успява да постигне всичките си цели, но не с цената на всичко, защото уважава всички и никога не би направила нещо ВЪПРЕКИ тях. Изключително нестандартни жени, за които можеш само да си мечтаеш.

Риби

Представителите на зодия Риби са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност, надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Представителките на тази зодия са невероятно женствени и омайни. Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените сили и винаги готови да се притекат на помощ, дори на непознат човек. Имат невероятен поглед върху света и умеят да намират позитивното във всяка една ситуация.

Източник: lifebg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари