Собственик на бензиностанция в Русе недоумява как не могат да измислят по-ниските цени на горивата

11
Венцислав Пенгезов счита, че има доста по-лесен вариант за намаляване на цените на горивата, който не изисква сложни механизми за компенсации.
Венцислав Пенгезов счита, че има доста по-лесен вариант за намаляване на цените на горивата, който не изисква сложни механизми за компенсации. Видео: Кис 13

Все още няма яснота как ще става и кога може да започне закупуването на гориво с отстъпка от 25 стотинки на литър по бензиностанциите

Това, което се знае на този етап, е че става дума за бензин и дизел, като от мярката ще могат да се възползват само физическите лица.

Едно от предложенията на правителството е бензиностанциите да бъдат компенсирани за продажбата на гориво с отстъпка като сумата им се приспадне от ДДС-то.

Според собственик на бензиностанция в Русе обаче, това не е добре обмислено, предаде КИС 13

Венцислав Пенгезов счита, че има доста по-лесен вариант за намаляване на цените на горивата, който не изисква сложни механизми за компенсации.

Той недоумява и как е възможно толкова време правителството да не успее да измисли начин за намаляване на цените на бензина и дизела.

От бранша смятат, че въпреки намеренията на правителството мярката да тръгне от 1 юни, това едва ли ще се случи в толкова кратки срокове.

Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Орлин
    да каже на колко пари го взема горивото и на колко го дава да извади документите да се види че го продава поне през 50 стотинки да еба мама им и мошеници да ги затварят тези измамници обраха народа тези изроди да не говорим че продават най обикновенното гориво без никакви добавки без нищо пълен боклук
  • 12
    5
    БЪЛГАРИН
    Защо спорите,този човек продава каквото му докарат,или което е платил,естественно ще купи най евтиното.Има си сертификат на горивото и всичко е О.К.То в Б.Г. всичко е боклук,защото нямаме пари да платим.
  • 12
    4
    Daa
    Не го правят щото не искат
  • 5
    3
    Рени
    Ушев, в грешка си. Ако ти пречат автомобилите това е друг проблем, но нафтата, която зареждаме е супер. Проблеми с нов автомобил нямаме.
  • 14
    2
    Номер /n/
    До коментар 1 - Ушка, и Лукоийл и останалите купуват от най-големия боклук на Булмаркет, но ти го продават винаги по-скъпо от Антим - поинтересувай се от ако не вярваш. Не познавам собственика на Антим, но зареждам там от 2018г, когато си купих дизелов автомобил. Въртя по 12-15 000км/годишно. Нито с качество, нито с количество съм имал проблем - то ако имаше отдавна да са им видяли сметката. И какво точно не ти харесва от съветите му, предвид цялоствното окаяно положение, в което се намираме?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари