Общинските служители в Русе да не би да страдат от липса на зрение!?

16

Как за половин година никой не забеляза това пропадане в центъра на града след наводнението

"Днес празнуваме, или струваме 6 месеца от наводнението в гр. Русе на 06.06.2022 год. За шест месеца нито един общински служител не забеляза, че в центъра на гр. Русе има пропадане, което би могло да доведе след себе си доста сериозни последствия."

На проблема обърна внимание госпожа Ани Христова. Повреденият участък от тротоара се намира в градинката пред Русенската библиотека. При дъжд на мястото се образува локва, която пречи на пешеходците да преминават по него, а при сухо време разкривените плочки създават риск минаващите да се сдобият с "тротоарна екзема" или по-лошо - да си счупят някой крайник.

Част от счупените плочки за "посадени" в тревните площи. Какво ли ще поникне на пролет?

"До днес съм публикувала поне 3-4 пъти това и се надявах на някаква реакция. Днес умишлено отбелязвам кмета на града с надеждата, че поне той ще види, след като служителите му явно страдат от липса на зрение", допълни разочарованата русенка във Фейсбук групата "Забелязано в Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    17
    Русе за Нас
    Кмета се е обградил с хора които уж да му "пазят гърба", но всъщност е сложил ГОЛЯМ ПРЪТ в колелата на общинската каруца ! С неопитни и нерешителни хора които всячески спъват работата по документалната и СМР части , Русе се превърна в блато в и без това мъгливия сезон ! Русе заслужава нещо по-добро от Пенчо Милков и лъжливата му клика !
  • -4
    16
    11g
    dig bir4edite xeta li maca
  • -2
    15
    11g
    xxx xetar
  • -5
    14
    Нина Колева
    Да се организираме ние, хората, и да направим ремонта! Тогава може и да се пробуди нечия заспала съвест.
  • 8
    13
    Daa
    Бахти западналия град,няма по сив от него в България
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари