Ремонт на градския площад в Русе

4
Каква е технологията на подмяна на плочки видя русенец
Каква е технологията на подмяна на плочки видя русенец Снимка: Facebook / Julien Taushanov

Каква е технологията на подмяна на плочки видя русенец

Снимки от ремонт на градския площад публикува русенец в мрежата. Извършва се подмяна на плочките, но какъв е начинът обяснява Жулиен Таушанов: "Замазката се прави направо върху рохкава пръст...Не се слага арматурна мрежа, каквато имаше преди разкопаването. След два месеца ще пропадне", пише той.

Подменят се плочките срещу централния вход на общината, но качеството на ремонта е повече от съмнително, смятат коментиращи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    Крайният
    Абе, а направете поне едно нещо като хората, бе... Посмешище и срам. Резил след резил. И няма никакво значение кой е кметът - резилът е постоянен и всеобхватен!
  • 5
    8
    daskal
    Оправете улиците, бе, идиоти!
  • 8
    7
    До 1
    Когато построиха "Красивият площад с красивите мраморни плочи на Малката Виена", старите русенци го нарекоха "АВРАМОВА ПОЛЯНА".
  • 11
    6
    Еленка Георгиева
    Разочарована съм от вашия град.Красив център с красива архектура а няма никакво дръвче за сянка .Като тръгнеш от музея за центъра няма и нито една чешма.Елате в Сливен да се разходите през лятото да видите колко е прохладно по центъра.
  • 28
    5
    zale
    Смърди в целия град на непоносима миризма,а Пенчо си клати любовницата и не му среме на бастуна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари