Мъж разби чаша в главата си след пиянски запой

1
В Спешното отделение в Кюстендил чупи врата, ядосан, че го пререждат
В Спешното отделение в Кюстендил чупи врата, ядосан, че го пререждат Видео: NOVA

В Спешното отделение в Кюстендил чупи врата, ядосан, че го пререждат

Агресия в Спешното приемно отделение в Кюстендил. Мъж счупи врата, ядосан, че го пререждат.

Пациентът дойде с травма на главата. След употреба на алкохол си е разбил чаша в главата. Докато го преглеждах, екип на полицията докара човек за освидетелстване. При което преглежданият явно усети, че му се взима реда, ядоса се, стана размяна на реплики и докато му оправях документите, удари вратата”, разказа пред NOVA д-р Даниел Велинов.

Той поясни, че никой от персонала в Спешното отделение не се е почувствал застрашен, няма и пострадали. Сблъсъкът станал основно между двамата пациенти, но до физическа агресия не се е стигнало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари