Условна присъда за ученик, счупил ребра на лекар при нападение

0
19-годишният Георги Николов се призна за виновен в причиняване на лека телесна повреда на д-р Жан Пейчев от Спешно отделение на МБАЛ – Хасково
19-годишният Георги Николов се призна за виновен в причиняване на лека телесна повреда на д-р Жан Пейчев от Спешно отделение на МБАЛ – Хасково Снимка: xnews.bg

19-годишният Георги Николов се призна за виновен в причиняване на лека телесна повреда на д-р Жан Пейчев от Спешно отделение на МБАЛ – Хасково

5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок определи Хасковският районен съд за 19-годишния Георги Николов, който се призна за виновен, че на 18 януари тази година е нападнал и причинил лека телесна повреда, изразяваща се в травма на гръдния кош - две счупени ребра на д-р Жан Пейчев в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково.

Георги и 46-годишен мъж изчаквали свой познат в коридора на отделението. На поредната забележка от дежурния лекар, който се опитал да ги изведе навън, последвал удар от 19-годишния. Двамата снимаха и разпространиха в социалната мрежа и клип от случката.

Днес пред съда младежът заяви, че все още е ученик в 10 клас в димитровградска гимназия, като бил неграмотен, защото бягал от часовете. Адвокатът му посочи, че подзащитният му е с 16 диоптъра очила и ТЕЛК.

Първоначалното споразумение с прокуратурата предвиждаше 3 месеца условно, но заради обществената опасност на престъплението съдът увеличи наказанието на 5 месеца условно, което страните приеха.

Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване и протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Бойчиновци
    И от кога счупени ребра станаха лека телесна повреда? По мое време, като ученик на 16 , при битка за една курва на 13 счупих челюст на опонента ми. Е, беше си средна телесна. Нещо се е променило във времето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари