Костадин Костадинов: Събираме по 4000 подписа на ден в София за референдума за запазване на лева

1
Дали ще се срещнем с БСП зависи от формата на разговори, който ни предложат, посочи Костадинов
Дали ще се срещнем с БСП зависи от формата на разговори, който ни предложат, посочи Костадинов

Дали ще се срещнем с БСП зависи от формата на разговори, който ни предложат, посочи Костадинов

"Във Варна се събират 1500 подписа на ден за референдума за запазване на лева, в София са 3 - 4000 за същия период. Има и засилен интерес от чужбина. Събирането на подписи продължава до 10 април". Това каза в ефира на NOVA Костадин Костадинов, лидер на ''Възраждане".

"Ще откликнем на покана за разговори от БСП в зависимост от формата. Ако ни поканят във формат с всички лидери, това е безсмислено. Това го правим всяка сряда и ще бъде мимикрия на разговори. Няма нищо лошо в разговори с БСП, по някои въпроси имаме единомислие, като например въоръжаването за Украйна, което отиде в КС. Не виждам какво кой знае какво ново можем да си кажем. На някои от партиите им се искаше да има правителство, водени от желанието да разполагат с част от държавната баница. Затова бяха готови на всякакви компромиси, такива бяха от "Български възход". Това ще им се отрази и те няма да влязат в парламента на следващи избори", смята той.

По думите му няма опит за узурпиране на властта от Радев, напротив, властта му носи репутационни щети. "Не беше редно да забави толкова много процедурата по връчване на трите мандата. Половината от нашите задачи в този парламент ние сме свършили. ПВУ трябва да бъде предоговорен в частта си за енергетика", категоричен е Костадинов.

Според него реакторите в АЕЦ "Белене" трябва да бъдат довършени и да заработят. "Ако има възможност да се изградят още мощности в АЕЦ "Козлодуй", но приоритет е Белене. Би било национално предателство АЕЦ "Белене" да бъде оставена недовършена", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    20
    Нафарфорий Русенски
    И да цъкате минусчета и да не цъкате, все тая. Знаете че е така, но не можете да си го признаете щото не затова ви плащат. Айде лека вечер от мен.
  • -3
    19
    Нафарфорий Русенски
    А пък за писанията от ЛОЛчовци разни най малко се кахъря. Вие си повтаряте програмкта като истински биороботчета. Там изненади няма....Както казах, щом като не пееш в хора - значи си на рубли...Нямаш право на собствено мнение. Поне кажи добре ли плащат, може някой да се заинтересува, на хората им трябват парици за дъвки и бонбонки...
  • -4
    18
    Нафарфорий Русенски
    В кой точно ред на изказванията ми съм писал, че валутния борд не си е свършил работата? Айде отговори щото и аз съм упорит. Написахте ми че заради такива "образовани" като мен сме били на този хал. Ами да, големите галимаций все от образовани хора се правят. Само че аз нито съм бил в управлението на България, нито съм бил банкер тогава, периода за който иде реч. Някак си няма как заради такива като мен да е станало. Виж преди Виденов се фръцкаха СДС във властта. Нека някой висш СДС - сар да внесе яснота как стана така че лева се срина. Сринаха го защото България се опитваше да се отскубне от хватката на САЩ. И между другото на този хал сме и след като сме във всехваления ЕС, нещо не виждам да сме прокопсали много от 2007 насам. Демографията е най добрият съдник за това дали една държава се развива и се движи напред и нагоре, или се случва точно обратното. Реалността е доста красноречива.
  • 4
    17
    LOL
    Отговора на въпроса за схемаджиите е "затапката", ама не смееш да го напишеш, защото противоречи на опорката, която са ти спуснали и има опасност да ти спрат рублите :D
  • 4
    16
    хаха
    Ади бе НафърПорчо, чакаме да отговориш САМО на 1 въпрос. Нещо ти е неудобен отговора ли? Ти написа една камара глупости, само единствения зададен въпрос старателно го пропускаш, защото е пределно ясно за всеки с поне 2 мозъчни клетки, че валутния борд е непреодолима пречка пред валутните схемаджии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари