Костадин Костадинов: Корнелия пак нещо се е предозирала

0
Дали не става дума за особен, но често срещан в българската политика вид политическа шизофрения, пита се лидерът на "Възраждане"
Дали не става дума за особен, но често срещан в българската политика вид политическа шизофрения, пита се лидерът на "Възраждане" Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Дали не става дума за особен, но често срещан в българската политика вид политическа шизофрения, пита се лидерът на "Възраждане"

Корнелия пак нещо се е предозирала.

Още в първия възможен ден, след като обяви, че иска да внесе вот на недоверие към правителството, и казах, че ще я подкрепим, но след края на кампанията. За да и покажа добронамереност веднага събрахме подписите и с корекции на мотивите за вота ги дадохме на БСП. Миналата седмица дори се чухме и и казах да внесе вота на 31 октомври, след първия тур, за да може дебатите по него да са на 7 ноември, 2 дни след втория тур. Тя се съгласи, обаче сега пише друго - били сме крепили правителството, че и дори подписи не сме дали.

Впрочем, това го пише в Хасково, където е отишла да подкрепя кандидата за кмет Николаю Ставрев, който е кандидат на коалиция ППДБ-БСП. Кажете ми колко и с какво трябва да си злоупотребил, за да твърдиш, докато подкрепяш кандидата на правителството в Хасково, че ние подкрепяме същото това правителство, а ти искаш да го сваляш. И дали не става дума за особен, но често срещан в българската политика вид политическа шизофрения?

Не е хубаво да се лъже! Защото после заради едни нищо и никакви 99% от българските политици на останалите ни излиза лошо име.

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Тюфекчиев
    Най-вредния кретен за България.
  • 1
    1
    чудовища
    Сцила срещу Харибда... Боже, пази България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари