Д-р Константин Голев: Пропагандата, че не сме благодарни на Русия, започва много отдавна

1
По време на Освобождението интересите на Русия и България съвпадат, добавя д-р Константин Голев от БАН
По време на Освобождението интересите на Русия и България съвпадат, добавя д-р Константин Голев от БАН

По време на Освобождението интересите на Русия и България съвпадат, добавя д-р Константин Голев от БАН

"На мен ми се ще да се върнем към дебата, който се завърна през миналата година – дали това трябва да е основният Национален празник на България. В историческите среди не е от вчера този дебат." Това коментира в студиото на Euronews Bulgaria д-р Константин Голев – главен асистент в Института за исторически изследвания към БАН.

По неговите думи с известен резон се постави този въпрос след нахлуването на Русия в Украйна през февруари миналата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    До 2:
    И тук ли се изсра, бре, мекере?
  • -14
    2
    Ванка с танка
    На вас ватниците винаги някой е виновен.Вместо да си гледате кочината,оправете я малко ,срамота арабелите с по малко ресурси са направили в пустинята добро място за живеене.
  • 9
    1
    Коце, баце, "ентелегентино"!
    За какво нахлуване радиш, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано! И, баце-скудоумнико, кого "подкрепяме" в усрайна! Нацистката хунта, или ...? И какво е общото между Освобождението на България от турско иго, изковано с цената на 200 000 руски и български, и не само, жертви, и сега? Ма козяк, козяк, незачет! И опорките и днес много ялови, бе! Не може ли нещо по-друго! И, колкото повече помияри лаят от ЦРУ-ТВ, толкова повече привърженици на Русия! Така е, так держать! Анадънму!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари