Войната в Украйна предизвика размяна на удари в Бургас

0
Напрежението заради конфликта между Русия и Украйна беляза и честванията в страната
Напрежението заради конфликта между Русия и Украйна беляза и честванията в страната

Напрежението заради конфликта между Русия и Украйна беляза и честванията в страната

Руският паметник в Бургас осъмна боядисан в цветовете на украинското знаме. Стигна се и до скандал между хората и размяна на удари. Беше отслужен молебен за мир, предаде NOVA.

В Русе Националният празник отбелязаха с шествие с 80-метрово българско знаме. В него се включиха десетки ученици.

„За мен е чест, те са мой пример и вдъхновение в тези времена, в които живеем. И смятам, че не трябва да ги забравяме и да ги почитаме не само на 3 март”, каза едно от децата.

144-тата годишнина от Освобождението на България беше отбелязана с възстановка в село Моравица, Врачанско. В ролята на опълченец влезе и 6-годишният Станислав. До мъжете и децата „в боя” застанаха и дамите. За да ни припомнят защо не трябва да забравяме делото на героите, загинали за свободата.

„Опитвам се да си представя как са живели тогава. Колко страшно е било да раждаш деца, да се грижиш за мъж и да знаеш, че във всеки момент някой просто ще дойде и ще ги убие или ще ги отвлече”, каза Маргарита Спасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Е, ми така ...
    Когато има отсъствие на Държавна власт за контрол - цените растат! Този на репортажа с чуканчето под носа си тръгнал да ни говори за "Свободен пазар" и всеки можел да си определя цените, както си иска - Де, дряновица неокастрена! Киро Канадеца пък говори за "хибридна атака" - каква атака, какви 5 лева?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари