Бойко Борисов: Ще ви вдигнат данъците

0
Всичките бюджети на Асен Василев водят към фалит
Всичките бюджети на Асен Василев водят към фалит

Всичките бюджети на Асен Василев водят към фалит

В петък служебният кабинет ще внесе проектозакон за нови данъци. Гордостта на ГЕРБ бе, че в продължение на 10 години държахме най-ниския данък в Европа – 10%. Още веднъж ще ви приберат парите. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Търговище.

По негови думи предстои вдигане на данъците, а всяка фирма в България ще трябва да плати над 33% данък.

"Всичките бюджети на Асен Василев водят към фалит. Дупката в бюджета е 12 милиарда. "Продължаваме промяната" раздадоха хазартно много пари, за да си купят гласовете на гражданите през увеличаване на пенсиите и заплатите и да задушат гласа на опозицията", каза лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

Борисов допълни, че предстои и вкарването на проектозакон за връщането на 20% ДДС на ресторанти и фитнеси.

"Цената за неразумната финансова политика ще бъде пратена от белите и честни фирми, които движат икономиката и индустрията", заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Банкянска Тиква
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ ГРОБ=ДПС ВЪВ ВЛАСТТА! ГЛАСУВАЙТЕ УМНО!!!
  • 2
    3
    Bahti
    Стига сте нагнетявали страх и заплахи към народа! Вече се чудят какво да дрънкат и спекулират с търпението на хората! Достатъчно ни смачкаха толкова години и само и единствено по тяхна вина ,още не сме в шенген! Върнаха ни години назад,вместо да се развиваме като европейска държава! И това,само и единствено за тяхна лична облага! ЕЕЕ СТИГА! ДАНО ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОМИРИШЕТЕ ВЛАСТ!!! ДОЛНИ ИЗМЕКЯРИ!!!
  • 13
    2
    Гражданин
    И като ни вдигнат данъците, на теб какъв ти е проблема? И откъде си сигурен, че ще ни ги вдигнат? Явно си вторият пореден гадач.
  • 11
    1
    Дгд
    Гордостта на ГЕРБ бе, че в продължение на 10 години държахме най-ниския данък в Европа. Боклук, кажи и за най - ниските заплати или за това не ти се говори
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари